Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Јавни повици

Јавен повик

mkd shumi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Јавното претпријатие “Национални шуми” ги повикува сите заинтересирани страни кои имаат семенски материјал од шумски видови со соодветен документ за квалитет од овластена институција да се јават на следниот телефонски број 072 809 415 Бети Ангеловска или mail beti.angelovska@mkdsumi.com.mk.

Повикот е отворен 7 дена или до 26.03.2024 година.

 

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт