Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Јавни повици

ЈАВЕН ПОВИК За прибирање понуди за изнајмување на деловен-канцелариски простор

mkd shumi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Врз основа на Одлука бр.02-807/ од 25.11.2021год. ЈП ,,Национални шуми” Скопје го објавува следниот :

 

 

ЈАВЕН ПОВИК

За прибирање понуди за изнајмување на деловен-канцелариски простор

 

 

Се повикуваат сите заинтересирани физички и правни лица кои имаат во сопственост  деловен-канцелариски  простор од најмалку 700м2, во рок од 5 дена да достават „Понуди” за изнајмување на деловен-канцелариски простор од најмалку 700м2, за сместување на 67 вработени во Дирекција на ЈП ,,Нaционални шуми”-Скопје, организирани во 9 сектори.

 

Понудите треба да содржат локација на деловнo-канцеларискиот простор од најмалку 700м2, со скица–распоред на деловните простории и понудена цена.

 

Понудите да се достават во  ЈП,,Национални шуми” Скопје-Архива или електронски на следната e-mail адреса: komunikacii@mkdsumi.com.mk

 

 

                                                      

ЈП Национални шуми Скопје

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт