Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Јавни повици

ЈАВЕН ПОВИК За прибирање понуди за дератизација

Се повикуваат сите заинтересирани правни лица овластени за извршување дератизација на објекти да достават понуди за дератизација на објекти и магацински простории на ПШС „Осогово“ во с.Гиновци и Крива Паланка, во кои се извршува сушење, чување и подготовка на билки за чај. 

mkd shumi

Површината на објектите изнесува : магацин  во с.Гиновци 25 м² и сушара во Крива Паланка 400 м² .

За дератизацијата треба да да бидат употребени материјали и средства одобрени според стандардите за органско производство.

 

Понудите треба да содржат годишна динамика за извршување на дератизацијата, материјали и средства кои ќе бидат употребени, и пресметка за извршување на услугата.

 

Понудите треба да се достават до Архивата на ЈП „Национални шуми“ на ул. Перо Наков бр. 128 Скопје (комплекс на МЗТ во Маџари) или електронски на меил : pance.nikolov@mkdsumi.com.mk  заклучно со 4 –ти Ноември 2019 година.

 

ЈП „Национални шуми“ 

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт