Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Јавни повици

ЈАВЕН ПОВИК

За прибирање понуди за сертификација на органско производство

 

mkd shumi

Се повикуваат сите заинтересирани сертификациски тела,  акредитирани за вршење органска сертификација , во рок од 5 дена да достават  „Понуди за органска сертификација“  во архивата на ЈП „Македонски шуми“ Скопје, ул.Перо Наков бр.128 (комплекс на МТЗ Скопје, Маџари).

Понудите  треба да опфатат стручна контрола и сертификација на производство и преработка на медицински, ароматични и зачински растенија на површини од  1,0 хектар во с.Гиновци – Крива Паланка, и  0,5 хектари во с.Подареш – Радовиш.

ЈП „Македонски шуми“

 

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт