Информации

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Јавни повици

О Г Л А С бр.7 За продажба на огревно и техничко дрво

Врз основа на чл.35 од Статутот на Јавното претпријатие за стопанисување со државните шуми ,,Македонски шуми,, п.о. Скопје, директорот на Јавното претпријатие, го објавува следниот:

О Г Л А С   бр.7

За продажба на огревно и техничко дрво 

mkd shumi

Јавното претпријатие за стопанисување со државните шуми ,,Македонски шуми,, п.о.Скопје, ги известува сите правни лица дека врши продажба на огревно и техничко дрво од сопствено производство по пат на усно и  јавно наддавање во количини и подружници како следи:Превземи документ.

Назад

COVID-19 (корона вирус)

Отчетност

Пријава за вработување

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

СИЗП

  • mkdsumi

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт