Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Овластено лице за комуникација

со граѓани кои имаат одреден вид и степен на попреченост со цел укажување на помош во ЈП„Македонски шуми“ - Скопје е лицето Коста Парлапанов помошник директор на Секторот за комуникации и меѓународна соработка од областа на шумарството.

Контакт телефон: 02 2581 080

е-маил : kosta.parlapanov@mkdsumi.com.mk

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт