Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Претставници од ИП и Амбасадата на САД во Македонија, во посета на ЈП Македонски шуми

На 25. 02. 2014 во канцеларијата на генералниот директор на ЈП Македонски шуми се одржа средба помеѓу претставници од ИП и Амбасадата на САД во Македонија

На 25. 02. 2014 во канцеларијата на генералниот директор на ЈП Македонски шуми се одржа средба помеѓу претставници од ИП и Амбасадата на САД во Македонија, претставувана од Розита Мреношки, советник за економски прашања, Шила Слемп од УСДА Меѓународната програмата за шумарство за Русија и Евроазија и Дејл Босворт од Американската шумарска служба. На средбата, чиј домаќин беше генералниот директор на ЈП Македонски шуми, Жарко Караџоски, се разменија мислења и искуства од областа на заштитата на шумите од шумски пожари, превентивното делување за нивно спречување и понатамошна можна заедничка соработка на сите нивоа од оваа област. 

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт