Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Инвестиционо вложување во подружницата Бигла во Демир Хисар

Согласно Инвестиционата програма за 2022 година, Јавното претпријатие Национални шуми преку постапка за јавна набавка, спроведе демонтажа и монтажа на нови ПВЦ прозори и влезната врата на управната зграда во подружницата Бигла од Демир Хисар, инвестиција вредна 288.864,00 денари со ДДВ, од сопствени средства. Инвестицијата е во делот на промена на постоечките со нови ПВЦ прозори и врата.

Адаптацијата на управната зграда во Демир Хисар е уште една од повеќето реконструирани објекти во сопственост на јавното претпријатие. Со оваа адаптација ќе се подобрат условите за работа на вработените, како и квалитетот на работната средина во управната зграда. Управната зграда на подружницата се реконструира после подолг временски период.

Инвестиционите вложувања продолжуваат и во останатите подружници. Национални шуми продолжува да се модернизира и осовременува

 

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт