Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Реконструирана управната зграда во подружницата Преспадрво во Ресен

Јавното претпријатие Национални шуми спроведе санација и адаптација на административниот објект во подружницата Преспадрво во Ресен, инвестиција вредна 642.000,00 денари со ДДВ, од сопствени средства.

Инвестицијата е во делот на реконструкција на градежни објекти во Инвестиционата програма за 2022 година. Извршена е санација на кровната конструкција на административната зграда и промена на старите со нови ПВЦ прозорци.

Реконструкцијата во Ресен е една од повеќето планирани реконструкции на објекти, во сопственост на Јавното претпријатие, кои моментално се во тек.

Со оваа реконструкција ќе се подобрат условите за работа на вработените, како и квалитетот на работната средина. Управната зграда на подружницата се реконструира после подолг временски период. Инвестиционите вложувања продолжуваат и во останатите подружници.

Национални шуми продолжува да се модернизира и осовременува

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт