Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Спроведена акција за одземање на бесправно посечена дрвна маса

На ден 30.03.2023 година е спроведената акција за одземање на бесправно посечена дрвна маса во Шумско стопанската единица Губенек-Паруца, оддел 64а, кај место викано Лениска река, во близина на село Митрашинци, со која стопанисува Подружницата Малешево од Берово.

Во акцијата учествуваа вработените од Подружницата, а бесправно посечената дрвна маса е откриена со помош на дрон, притоа е одземена количина на огревно дрво од 10,50м3, како и 3м3 техничка дрвна маса.

Одземената дрвна маса е донесена во складот на Подружница Малешево.

 

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт