Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Известување за јавни расправи по Нацрт планот за управување со заштитен предел (ЗП) „Малешево“ за периодот 2023-2032 година и Нацрт-извештај за стратегиска оцена на животната среди

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Почитувани, јавната расправа за Нацрт Планот за управување со Заштитеното подрачје Малешево и Нацрт Извештајот за статегиска оценка на животната средина на Нацрт планот за управување со ЗП Малешево , која ќе се одржи на 22 јуни од 11 и 16 часот, може да ја следите и да се вклучите во истата онлајн на следниот линк... 

Линк/

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт