Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Набавени нови 40 специјални заштитни униформи

ЈП Национални шуми има обврска да презема превентивни, подготвителни и директни мерки за заштита на шумите од шумски пожари. За таа цел, согласно Планот за јавни набавки за тековната година, претпријатието планираше и набави 40 нови противпожарни униформи за гасење на пожари, наменети за вработени од подружниците. Набавката е од сопствени средства во износ од 2.500.000 денари. Специјалните одела ќе бидат распределени во 8 подружници во состав на Јавното претпријатие и тоа во: Ресен, Охрид, Струга, Битола, Свети Николе, Велес, Гевгелија и Караџица во Скопје.
Да ги чуваме нашите шуми, за тие да не чуваат нас
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт