Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Ново инвестиционо вложување

Согласно Инвестиционата програма за 2022 година, Јавното претпријатие Национални шуми планираше и спроведува реконструкција на управната зграда во Подружницата Плачковица во Радовиш, инвестиција вредна 2.000.000,00 денари со ДДВ, од сопствени средства. Инвестицијата е во делот на реконструкција на градежни објекти во Инвестиционата програма, активностите се се уште во тек и е една од повеќето планирани реконструкции на објекти во сопственост на јавното претпријатие. Со оваа реконструкција ќе се подобрат условите за работа на вработените, како и квалитетот на работната средина во управната зграда на подружницата. Управната зграда на подружницата се реконструира после подолг временски период. Инвестиционите вложувања продолжуваат и во останатите подружници.
Национални шуми се модернизира и осовременува
Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт