Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Поставување на документи на јавен увид за Заштитеното подрачје “Малешево”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЈП “Национални шуми” како управувач со Заштитеното подрачје “Малешево” согласно член 65 од Законот за Животна средина, треба да донесе Одлука за спроведување на стратегиска оцена. Одлуката и формуларот Ви се дадени на јавен увид. 

Превземи Одлука

Превземи Формулар

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт