Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Потпишано членство во Институт за стандардизација

На ден 24. 02. 2023 година во Дирекцијата на ЈП Национални шуми, директорот Валентин Груевски и директорот на Институтот за стандардизација на Република Северна Македонија м-р Џевад Кицара, потпишаа членство во ИСРСМ. На состанокот беше договорено формирање на нов Технички Комитет за шумите, чија цел ќе биде заштита на животната средина и растителниот и животинскиот свет во шумите. Целта е намалување и ублажување на ризиците од природните последици за животната средина, а Јавното претпријатие Национални шуми има голема општествена одговорност во заштитата на нашите шуми.

 

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт