Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Уште едно Инвестиционо вложување

Согласно Инвестиционата програма за 2022 година, Јавното претпријатие Национални шуми планираше и набави топловоден котел на цврсто гориво со монтажа во Подружницата Осогово во Кочани, инвестиција вредна 390.900,00 денари со ДДВ, сопствени средства. Реализираната инвестиција е во делот на останати набавки во Инвестиционата програма, согласно пазарните цени. Со оваа набавка ќе се подобри квалитетот на работната средина во управната зграда на подружницата. Инвестиционите вложувања продолжуваат и во тековната година.
Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт