Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Продолжува поддршката на акциите за пошумување

Од страна на компаниите на подрачјето на општина Битола, продолжува поддршката и за пролетните акции за пошумување. Голема благодарност до компанијата Cosmic Development, која за прв пат донира опрема за помош во нашите напори за пошумување и тоа ашови, казми и гумени чизми. Cosmic Development е софтверска компанија за ИТ услуги за поддршка и брендови со оперативни центри во Србија и Македонија. ЈП Национални шуми верува во враќањето на заедницата и зачувувањето на нашите природни ресурси и затоа им благодариме на сите компании кои ја поддржуваат нашата мисија за заштита и зачувување на нашето природно наследство за генерациите што доаѓаат.
Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт