Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Национални шуми набави нови 45 моторни пили

На ден 26.01.2023 година согласно Инвестиционата програма за 2022 година, ЈП Национални шуми планираше и набави 45 нови моторни пили, за потребите на подружниците, инвестиција вредна 1.700.000 денари сопствени средства. Набавката на новите моторни пили кои ќе бидат распределени согласно потребите на подружниците, ќе придонесе за подобро извршување на тековните работни обврски, како што се: сеча на дрвни сортименти согласно планираните активности во Програмата за работа, како и правење на заштитни пресеки во делот на заштитата од шумски пожари и други активности од делот на работата на терен.
Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт