Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Заедничка акција за пошумување на вработените во Подружница "Кајмакчалан" Битола и Kromberg&Schubert - Битола

Денес вработените во Подружницата Кајмакчалан од Битола и вработените во фабриката Kromberg & Schubert, засадија симболично 5300 садници од даб и црн бор. Пошумувањето ќе продолжи и во следните денови на површина од 4ха. Освен вработените на терен во акцијата учествуваше и Генералниот директор на јавното претпријатие Валентин Груевски. Да ја подигнеме свеста кај младите за значењето на површините под шуми и нивната еколошка вредност, како и потребата од заедничка соработка за нивно одржување.
Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт