Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Подружница Липа – Крушево

Во новонастанатата состојба со светската економска криза, стартот на 2022 година носeше нови предизвици за сите подружници во јавното претпријатие, кое беше недоволно опоравено од пандемијата и под сериозен удар од енергетската криза.
И покрај сите потешкотии предизвикани од светската енергетска криза, во Подружницата Липа од Крушево во изминатиот период од годината успешно се реализираат планираните динамики на производство согласно Програмата за работа за 2022 година, со над 100 посто извршување на планираното.
Во континуитет се реализира испораката на дрвната маса до физичките и правни лица кои имаат склучени договори.
Исто така сосгласно планираното за пробивање и изградба, како и реконструкција и прочистување на постоечката патна инфраструктура, редовно се извршуваат активностите и во тој дел, при што се пробиени 3км шумски пат и е извршено прочистување на 20км мек пат.
За сите добри резултати во делот на работењето, голема заслуга имаат сите вработени во подружницата.
 

Галерија

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт