Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Потпишан договор за соработка

На 23 август 2022 г. во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет беше потпишан Договор за соработка помеѓу ЈП Национални шуми и Меѓународен Славјански Универзитет.
Договорот го потпишаа Валентин Груевски, в.д. директор на ЈП „Национални шуми” и проф. д-р Јордан Ѓорчев, претседател на Управен Одбор на Меѓународен Славјански Универзитет.
На потпишувањето на договорот за соработка присуствуваа проф. д-р Живко Митревски и проф. д-р Љупчо Вчков, директор на Институтот за инженерска економија при МСУ.
Со договорот се предвидуваат попусти за студирање за сите вработени на ЈП Национални шуми и членовите на нивните семејства на Меѓународен Славјански Универзитет.
Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт