Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Делегации на Национални шуми го одбележаа Илинден во Крушево

Во предвечерието на големиот национален празник 2-ри Август-Илинден, претставници од подружницата Липа од Крушево, предводени од раководителот Јанче Јанески со полагање свежо цвеќе им оддадоа почит на Илинденците, борците од НОБ и членовите на АСНОМ, го одбележаа Илинден во Крушево. 
На одбележувањето на Илинден, денес на официјалното чествување, почит на Илинденците им оддадоа и претставници од подружницата Бигла од Демир Хисар, предводени од раководителот Илче Тренчевски.
Илинденската идеја има континуитет низ вековите и ги поврзува нашето минато, сегашноста и иднината.
Илинден е нашата сила за иднината, а нашата иднина е европска.
Нека ни е вековита слободата, сувереноста и независноста.
За многу години Илинден!
Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт