Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Одржана меѓуинституционална средба

Во просториите на дирекцијата на ЈПНационални шуми на 21.03.2022 год. се одржа меѓуинституционална работна средба за примена на јазикот, на која присуствуваа директорката Јулиана Николова, заменикот директор dr Berat Dehari и директорот на Агенцијата за примена на јазикот Илбер Села, придружуван од неговиот тим.
Во оваа прилика, соговорниците разговараа за предизвиците за спроведување на Законот за употреба на јазиците во надлежните институции.
Директорот Села ја потврди поддршката на АПЈ за ЈПНационални шуми, нагласувајќи дека, агенцијата е достапна за сите институции кои имаат потреба за јазична поддршка.
Директорката Николова и заменикот директор dr Berat Dehari изразија благодарност за укажаната поддршка од страна на Агенцијата.
Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт