Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

ПШС Саланџак-Валандово го доби 6то ноемвриското признание од Општина Валандово

ПШС Саланџак-Валандово го доби 6то ноемвриското признание од Општина Валандово
 
Советот на Општина Валандово го додели  6-то Ноемвриското ПРИЗНАНИЕ на вработените од ПШС Саланџак од Валандово,
за активно справување и професионален пристап со справувањето со шумските пожари кои го зафатија подрачјето на општината во летните месеци. Тоа подразбира навремено локализирање, ставање под контрола, се до целосно гаснење на пожарите, користејки ги постоечките расположиви ресурси на подружницата. 
На доделувањето на Признанието кое беше одржано на 6ти ноември годинава, во просториите на општината, присуствуваше и Признанието го прими претставник од Секторот за заштита на шуми, од шумското стопанство Саланџак.
ДА ГИ ЗАШТИТИМЕ ШУМИТЕ ОД ПОЖАРИ - ЦЕЛ И ИМПЕРАТИВ НА РАБОТЕЊЕТО НА ЈП НАЦИОНАЛНИ ШУМИ
Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт