Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

ПШС"Лешница" Тетово пошумува голини

ПШС"Лешница" Тетово пошумува голини
Согласно вонредна програма за пошумување на голини вработените од подружницата започнаа со пошумување на ден 08.11.2021 година. За оваа активност покрај вработените од ПШС"Лешница" беа ангажирани и штитеници на ВП Дом Волковија.
Во акцијата која траеше неколку дена, заклучно со денеска, пошумени се 12.500 садници аризонски чемпрес. Според програмата предвидените 12.500 садници од багрем планирано е да се завршат во рокот од 15 до 20.11.2021 година. Овие активности соогласно програма се одвиваат на голините (КП.30/1 во К.О Теново).
ПШС"Лешница" изразува голема благодарност до ВПД Волковија за нивната соработка и кооперативност.
Заедно можеме повеќе
Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт