Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

ЈП НАЦИОНАЛНИ ШУМИ-Скопје доби СЕРТИФИКАТ за општествена одговорност

Сертификатот го доделува Здружението за истражување, анализа, стандардизација и сертификација ИААС –Скопје. Сертификатот е со важност од 2 години.

Сертификатот е доделен за интеграција во sertifikat.eu.mk,електронски систем за сегментација на правни субјекти кои се општествено одговорни и за кои се дава препорака за користење на нивните производи/услуги, сега и во иднина!

Ова е една од придобивките на ЈП Национални шуми на полето на општествена одговорност, како резултат на извршената анализа на Здружението за општествена одговорност. Со направената анализа на компанијата е опфатена грижата за вработените, грижата за животната околина, посветеноста за напредок на општеството, како и позитивниот пристап во соработка со трети компании.

Со овој сертификат, ЈП Национални шуми станува дел од семејството на сертифицирани субјекти во државата.

Ова семејство брои над 3000 членови кои се во регистерот на сертифицирани компании. Овие компании го запазуваат стандардот за општествена одговорност, кој е стандард за систем за управување и ги одредува перформансите на деловните субјекти во девет области, кои се од клучно значење за општествената одговорност во работните средини и обезбедува континуирано подобрување во сите области.

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт