Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

ЈП Национални шуми доби 15 нови грбни прскалки за гасење на шумски пожари

На 29.10.2020, четврток, се изврши примопредавање на донација на грбни прскалки за гасење шумски пожари. Донацијата е од страна на GIZ (Германско друштво за интернационална соработка) и е во вредност од 1900 евра. Донирани ни се вкупно 15 грбни прскалки од кои 8 ќе бидат наменети за потребите на ШС “Лешница” - Тетово и 7 грбни прскалки за ШС “Шар” – Гостивар.

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт