Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Пошумување на опoжарени површини

По повод 75 години од формирањето на ОНН на Езеро Младост во Велес беше организирано пошумување.
 
На манифестицијата беше присутен Премиерот на РСМ, Зоран Заев,министри од Владата, преставници на дипломатскиот кор, Генералниот директор Зоран Горгиев на Ј П Национални шуми, пом. дир. Маре Басова и Николчо Киров, раководителот на Бабуна -Велес Љубинка Попова вработени од подружницата.
 
Пошумувањето беше извршено на  опожарена површина  на Езеро Младост со 75 школовани садници од Аризонски чемпрес .
Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт