Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Избран заменик директор на ЈП Национални шуми

Избран заменик директор на ЈП Национални шуми

Со Одлука на Управниот Одбор на ЈП Национални шуми , на ден 16.12.2019 година, за заменик директор на ЈП Национални шуми е избран
M-r Berat Dehari, правник по професија, кандидат на докторски студии.

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт