Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Mинистерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски,во посета на ЈП Национални шуми

Денеска, во работна посета на директорот на ЈП Национални шуми, Зоран Ѓорѓиев, беше Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски.

На работниот состанок раговараа на актуелни теми поврзани со шумарството, околу снабдувањето со огревно дрво, санација на опожарените шуми, бесправните сечи и други теми кои системски би се решавале.


Тема на разговорот беа и евентуалните дополни и измени на Законот за шумите.
На средбата, директорот на ЈП Национални шуми го информираше Министерот Трајан Димковски за тековните проблеми и предизвици со кои се соочува ЈПНШ, на што наиде на разбирање и заеднички пристап кон решавање на истите. И двајцата соговорници се согласија од неопходната потреба за заеднички приод кон решавањето на предизвиците со кои се соочуваат сите чинители во шумарството.

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт