Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

ЈП МАКЕДОНСКИ ШУМИ-АПЕЛ

ЈП Македонски шуми уште еднаш упатува апел до сите посители во шумата за особено внимание, посенбо при извршување на земјоделски работи,палење на стрништа или случајно фрлено догорче од цигара и други запаливи матријали, кои можат да предизвикаат голема материјална штета и огромни напори на вработените кои ја штитат шумата со половични резултати.

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт