Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Делегација од шумарството на Р. Бугарија во работна посета на ЈП Македонски шуми

Деновиве, гости на генералниот директор на ЈП Македонски шуми, Зоран Ѓорѓиев се претставници од шумарството во Р. Бугарија, предводени од извршниот директор на Агенцијата за шуми на Р. Бугарија од Софија, инж. Григор Гогов и  инж. Дамјан Дамјанов, директор на Државното претпријатие од Благоевград.  На средбите одржани во ПШС “Равна река ”-Пехчево и ПШС “Малешево ”- Берово се разменети искуства од шумарствата на двете страни.

 На билатералната средба присуствуваат и претставници на Министерството за земјоделие, шумарство и водостопанство на Р.Македонија, Јурант Дика и др.проф Александар Трендафилов од Шумарскиот факултет во Скопје, како и претставници на домаќините и Помошник директорот за комерцијално работење, м-р Борче Бојчовски. Со вакви средби се унапредува соработката меѓу шумарствата на двете земји, а разменета на искуства од работењето ќе придонесе во унапредувањето и зацврстувањето на меѓусебната  соработка  во иднина.

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт