Информации

Отворена линија

02 155 22

24 ЧАСА НА ДЕН

Пријавете !!!

Mито, корупција, кражби на дрво и други злоупотреби во шума.

Галерија

Контакт

Централа: 02 2 581 080

Директор: 02 2 581 083

Факс: 02 2 581 824

komunikacii@mkdsumi.com.mk

Актуелности

Ден на дрвото

По повод шпекулациите за денот на одржување на Денот на дрвото, информираме дека за терминот на одржување на есенското пошумување 2011 г., јавноста ќе биде благовремено известена.

Акцијата Ден на дрвото - Засади ја својата иднина е акција поддржана од Владата на Република Македонија која го определува денот на одржување на акцијата.

Инаку, есенското пошумување вообичаено се одржува во средината на месец ноември.

25.10.2011 г. / Служба за информирање и маркетинг / ЈП Македонски шуми

Назад

Барање

Отчетност

Барање

Барање

Барање

МЖСПП

  • mkdsumi

Екологија

mkdsumi

повеќе

Монографија 1998-2018

  • mkdsumi

Монографија 1998-2008

  • mkdsumi

Списание

МКФФИС

  • mkdsumi

Контакт